Ming-Chi Kuo:

Det blir ingen iPhone Mini nästa år

iPhone 12 Mini har rapporterats sälja sämre än sina övriga syskon och produktionen har till och med sagts stoppats till fördel för de med 6.1 tums skärm. Nu verkar det som att detta året blir det sista med en mindre iPhone.

Enligt Ming-Chi Kuos senaste rykten om Apple kommer de kanske lite tråkiga nyheterna att 2022 blir utan uppföljare på fjolårets iPhone 12 Mini. Det har rapporterats om sämre försäljningssiffror för den lilla telefonen och det är antagligen anledningen till beslutet. Så för alla som uppskattar en mindre telefon så verkar höstens släpp av iPhone bli den sista serien med en iPhone med 5.4 tums skärm.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.