SVT Play-betan får stöd för kanaler till Apple TV

SVT Play fick sig ett ordentligt lyft till Apple TV för ett tag sedan och snart blir appen ännu bättre.

Uppdatering:

Nu har SVT skickat ut en uppdatering som gör att alla kan titta på linjära kanaler i appen. Allt du behöver göra är att uppdatera SVT-appen på din Apple TV 4 eller nyare till senaste versionen.

Du som kör beta-versionen av SVT Play till Apple TV kan från och med idag testa den senaste versionen där stöd för kanaler finns. Det betyder att du kan se på deras linjära kanaler live och de som finns är SVT1, SVT2, SVT Barn, Kunskapskanalen och SVT24. Det går även att slå på undertexter för den som önskar.

Just nu verkar beta-programmet vara stängt för sidan som vi tidigare ansökte via finns inte längre. Men det dröjer förhoppningsvis inte länge innan detta skickas ut till den vanliga versionen av appen.

Skriven av Marcus Attefors

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.