Tillverkningsproblem kan påverka tillgången av iPad Pro med mini LED

Mini LED kan bli den stora nyheten på Apples event och tråkigt nog kan det också vara anledningen till att vi får vänta tills det släpps.

Det är mindre än en vecka kvar till Apple håller ett event och de flesta verkar vara eniga över att det är iPad Pro som kommer sno rampljuset med nya uppdateringar. Ett av de mer intressanta uppgraderingarna sägs bli att den större modellen skall få en ny skärmteknik med mini LED istället för LCD. Nu har det läckt ut rykten från anställda på fabriken som tillverkar skärmarna att de har svårt att få fram paneler som håller måttet. Detta kommer leda i sin tur att tillgången av den större iPad Pro kommer vara begränsad eller släpps lite senare än lillebror tills dess att produktionen kommer ikapp.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.