Siri hade rätt - Apple-event den 20 april

Siri visste vad hen snackade om och nu har Apple skickat ut inbjudningar till sitt kommande event.

Ladda upp med snacks och något gott att dricka för den 20 april kommer Apple återigen hålla låda. De har idag skickat ut en pressinbjudan till ett event som de kallar Spring Loaded. Eventet är precis som tidigare år digitalt och sänds från Apple Park. Så nästa tisdag klockan 19:00 är det bara att luta dig tillbaka och njuta av lite nya produkter från Apple.

Det ryktas att Apple kommer att visa upp nya iPad Pro-modeller, en ny billigare iPad-modell, en ny iPad Mini med samma design som tidigare och har vi lite tur kanske även en iMac med helt ny design och Apple Silicon samt AirTags.

Skriven av Marcus Attefors

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.