Mark Gurman:

Apple jobbar på en Apple TV integrerad i en soundbar

I senaste ryktena avslöjas det vilka planer Apple kan ha för framtida Apple TV och HomePod och hur de båda ska sammanvävas.

Mark Gurman har nyligen kommit ut med senaste rykten för framtida Apple TV och HomePod. Nämligen en kombination av båda där HomePod blir en soundbar med tvOS integrerat. Förutom spel och appar som följer med operativsystemet skall även ljudlimpan få tillskott av inbyggd kamera för kommunikation i appar och HomeKit. Gurman är inte helt säker att den någonsin kommer släppas dock utan tillägger att Apple kan skrota idén utan att vi någonsin får reda på något.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
8 svar

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.