Ny iPad Pro och Magic Keyboard kan lanseras på tisdag - AirTags uteblir

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.

Senaste rykten från en källa på Twitter som har några korrekta påståenden i sin meritlista påstår nu att Apple släpper årets iPad Pro med ett pressmeddelande. Vilket skulle vara exakt hur Apple släppte fjolårets iPad Pro. I den ganska kortfattade tweeten skriver LeaksApplePro att Apple släpper ny iPad Pro och Magic Keyboard nästa tisdag och att AirTags uteblir på grund av förseningar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Detta behöver inte betyda att det är hinder i produktion utan att Apple faktiskt har valt att skjuta upp lanseringen om det nu faktiskt stämmer. Det flera även ställer frågan till i Twitter-tråden är vad som menas med Magic Keyboard och om det kommer en ny redan ett år efter att den lanserats. Dock får ingen svar på frågorna och det man hoppas på är att en billigare modell skall släppas. Tidigare rykten har påstått att en lansering kan ske i mitten av april vilket skulle kunna vara just nästa tisdag.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Wccftech