Intel har med MacBook Pro i annons

Efter att ha försökt håna Apple det senaste gör Intel en rejäl blunder i en av sina senaste annonser.

Intel har de senaste veckorna släppt flera annonser som försöker underminera Apples produkter. Men i den senaste annonsen för deras elfte generations processorer till bärbara datorer har de lyckats få med en MacBook Pro. På bilden har Apples logga tagits bort men det går fortfarande att urskilja den kända datorn med en touchbar som tittar fram. Dessutom har personen på bilden hörlurar från Beats på sig vilket gör det ännu mer lustigt. Efter att det uppdagats har Intel tagit bort annonsen och vi tror inte MacBook Pro någonsin kommer säljas med Intels Core i7-1185G7 processor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.