Nu går det att betygsätta kommentarer på Facebook

Facebook är en tjänst som många hatar men inte kan vara utan och nu har en ny funktion dykt upp på tjänsten.

Tidigare så har vi bara kunnat ge tummen upp eller olika emoji-reaktioner på någons kommentar på Facebook men nu kan vi även pila upp och ned och välja anledning så vissa kommentarer kan placera sig mer relevant i de olika inläggen. Trycker vi på den lilla pilen så får vi möjligheten att välja pil upp eller ned och sen i nästa steg en anledning till vårt val.

Nedan kan ni se hur det ser ut:

Om detta börjar användas flitigt så kanske man slipper se skräpkommentarer och enbart relevanta inlägg i toppen av olika inlägg. Som alltid med Facebook så skickas deras nya funktioner ut i vågor så det kan vara så att funktionen inte har nått dig ännu.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.