Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kan vi snart spåra tredjepartsprodukter i Hitta-appen

Är du glömsk av dig eller vill ha extra koll på dina nya dyra inköp? Idag berättar Apple lite mer om sitt nya Hitta-nätverk.

I ett pressmeddelande meddelar Apple om ett nytt Hitta-nätverk där tredjepartsprodukter kan spåras via Hitta-appen. Från och med nästa vecka kommer vissa produkter från Belkin, Chipolo och VanMoof dyka upp i Hitta-appen så vi enkelt kan hitta dem om vi tappar bort dem. Fler tillverkare och utvecklare kan ansluta sig till "Find My Network Accessory Program" och precis som med MFi-programmet måste produkten leva upp till Apples krav för att bli godkänd.

Apple meddelar även att de kommer förse tillverkare av chipset med en utkastspecifikation senare i vår och då kommer de kunna använda sig av U1-chippet. Än så länge är det inte så många produkter som kommer ha stöd men som vi skrev innan så kommer bland annat elcyklar från VanMoof, Belkins SOUNDFORM Freedom True Wireless-hörlurar och Chipolos ONE Spot-spårare kommer att gå att spåra i Hitta-appen.

Förhoppningsvis betyder detta även att vi inom kort ser Apples egna trackers AirTags lanseras så vi kan ha koll på plånbok, nycklar och mycket mer.

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.