Nya produkter från IKEA och Sonos ser ut att vara på ingång

Sonos som släpper sin Sonos Roam den 20 april verkar ha fler produkter på ingång men denna gång i samarbete med IKEA.

Igår så körde både Sonos och IKEA en liten teaser om något nytt på deras Instagram-kanal där de nämnde Symfonisk och sen i slutet dök en Sonos-logga upp. The Verge rapporterar idag att de har insyn i de nya produkterna och har berättat vad som skall komma. Först ut är en uppdaterad version av deras Symfonisk-lampa som förväntas kosta ungefär lika mycket som den gamla modellen. Exakt vad som är uppdaterat har de dock inte någon information om.

Den andra produkten är någon form av vägghängd konst som även har en inbyggd högtalare. Produkten går under kodnamnet "Titan" och det är ännu oklart om själva högtalaren kommer att gå att flytta från den vägghängda konsten eller om allt är integrerat i en produkt. Oavsett vad så är detta spännande och ju mer vi tänker på det så är det ett smart sätt att gömma högtalare på i hemmet.

Eftersom både Sonos och IKEA redan har börjat hinta om nya produkter borde det inte dröja allt för länge innan vi får veta mer om dem.

Missa inte vår recension av Sonos Roam:

Källa: The Verge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.