Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya produkter från IKEA och Sonos ser ut att vara på ingång

Sonos som släpper sin Sonos Roam den 20 april verkar ha fler produkter på ingång men denna gång i samarbete med IKEA.

Igår så körde både Sonos och IKEA en liten teaser om något nytt på deras Instagram-kanal där de nämnde Symfonisk och sen i slutet dök en Sonos-logga upp. The Verge rapporterar idag att de har insyn i de nya produkterna och har berättat vad som skall komma. Först ut är en uppdaterad version av deras Symfonisk-lampa som förväntas kosta ungefär lika mycket som den gamla modellen. Exakt vad som är uppdaterat har de dock inte någon information om.

Den andra produkten är någon form av vägghängd konst som även har en inbyggd högtalare. Produkten går under kodnamnet "Titan" och det är ännu oklart om själva högtalaren kommer att gå att flytta från den vägghängda konsten eller om allt är integrerat i en produkt. Oavsett vad så är detta spännande och ju mer vi tänker på det så är det ett smart sätt att gömma högtalare på i hemmet.

Eftersom både Sonos och IKEA redan har börjat hinta om nya produkter borde det inte dröja allt för länge innan vi får veta mer om dem.

Missa inte vår recension av Sonos Roam:

Källa: The Verge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.