Rykte:

Gurman tror att Apple presenterar deras Mixed Reality Headset snart

Även om Apple fortsätter ha förinspelade produktlanseringar numera så tror Mark Gurman att de kommer att försöka lansera sitt headset inför publik.

Mark Gurman har tidigare avslöjat detaljer om Apples satsning på ett headset för både VR och AR och i sin senaste artikel skriver han att Apple "är beredda att presentera sitt headset de kommande månaderna". Detta menar Gurman dock att det inte kommer ske för sig själva med en filmkamera utan att presentationen kommer behöva involvera inbjudna utvecklare och journalister. Om Apple bara ser till att hålla sig till ett mindre sällskap är det fullt möjligt. Är det även tänkt att deras headset ska släppas under nästa år som Gurman påstår så bör utvecklare få tillgång till den så snart som möjligt.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.