Rykten kring ny fjärrkontroll kan vara ett samarbete med TV-leverantör

För alla oss som hoppats på en ny Apple TV nu när rykten om en ny fjärrkontroll har cirkulerat så kom nu ett riktigt bakslag.

I den senaste betan har det kommit fram ytterligare detaljer om en ny Apple TV fjärrkontroll som 9to5mac har hittat. Det interna namnet för fjärrkontrollen har varit “B519” och detaljer om en centrerad knapp kunde hittas bland koden till senaste betan. Efter ytterligare grävande kunde till slut 9to5mac avslöja en bild på den mystiska kontrollen där det påminde väldigt mycket om en klassisk fjärrkontroll med fokus på TV-kanaler.

Det i sin tur visade sig då vara något slags samarbete från Apple med leverantörer för digitala TV-kanaler där Apple TV tillsammans med denna fjärrkontroll kommer att erbjudas till kunder. Det betyder tråkigt nog att det inte längre finns några "bevis" för att en ny Apple TV är på gång.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.