Rykte:

Ny Apple TV fjärrkontroll verkar vara på gång

Fler rykten om att en ny Apple TV kan vara på gång börjar dugga allt tätare och senaste tecknet på att det kan vara sant är ett nytt kodnamn.

Förra veckan fick vi reda på att Apple TV fjärrkontrollen fått sig ett nytt namn med senaste uppdateringen och nu verkar källor till 9to5mac ha avslöjat att en ny fjärrkontroll är på gång. Den nuvarande fjärren går under det interna kodnamnet “B439” medans den kommande påstås gå under “B519”. Detta kan vara ännu ett tecken på att Apple äntligen har en ny Apple TV på gång som inte har uppdaterats sedan 2017 när Apple TV 4K släpptes.

Källa: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.