WWDC drar igång den sjunde juni

Nu är det äntligen snart dags att få se nya mjukvaror från Apple och vem vet kanske presenteras det någon ny produkt också?

Apple har idag skickat ut ett pressmeddelande där de berättar att WWDC går av stapeln den 7 juni och fortsätter fram till den 11 juni. Precis som förra året kommer WWDC hållas digitalt och vi kan förvänta oss att se nya versioner av bland annat iOS, iPadOS, macOS, watchOS och tvOS.

Det är inte heller helt ovanligt att någon hårdvara presenteras och kanske är det i juli vi får nya iMac-modeller med Apple Silicon och kanske till och med de efterlängtade AirTags.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.