Rykte:

En sportmodell av Apple Watch för tuffare miljöer kan vara på gång

Mark Gurmans källor avslöjar att Apple jobbar på en sportmodell av Apple Watch som är mer inriktad för extremsporter och tuffa miljöer.

Apple Watch Series 6 är vattentålig ned till 50 meters djup men modellen med aluminiumhölje är väldigt känslig för yttre skador och därför inte riktigt gjord för dagens extremsporter. I en artikel i Bloomberg avslöjar Mark Gurman att Apple har börjat jobba på en modell med gummerat yttre som skulle göra den mer tålig mot yttre smällar. Denna skulle inrikta sig mer för extremsporter och yrken där en tålig klocka kan behövas. Denna skulle kunna lanseras senare i år eller nästa år om inte Apple skrotar idéen helt skriver Gurman.

Via: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.