Apple uppdaterar iWork till version 11

iWorks familjemedlemmar Pages, Numbers och Keynote uppdaterades under gårdagen till version 11 och fick flera nya funktioner.

Pages, Numbers och Keynote har alla fått sig en rejäl uppdatering till både iOS och macOS. Den långa listan av nyheter innehöll bland annat bättre redigeringsmöjligheter med exakta värden och fler valmöjligheter för iOS-användarna. För macOS-användarna var en av nyheterna uppdaterad mediebläddrare med förbättrad sökfunktion. Självklart var det även buggfixar med i den stora uppdateringen som går att ladda ner nu i både Mac App Store och iOS App Store gratis.

Här är alla appar tillsammans med komplett lista över nyheter:

Pages (iOS)
Numbers (iOS)
Keynote (iOS)

Pages (macOS)
Numbers (macOS)
Keynote (macOS)

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.