Podcast:

Macradion: HomePad - allt blir bättre med skärm

Äntligen Macradion-torsdag och idag har vi återigen mycket på schemat att avhandla.

Marcus pratar om de senaste ryktena kring en HomePod som kommer med skärm och drömmer sig bort om ett UI som fokuserar helt på att visa så mycket bra information som möjligt. Marcus har även lagt champagnen på kylning då ett nytt patent från Apple visar upp en rund Apple Watch. Mathias har lämnat in sina AirPods Pro som började fungera av sig själv och Larsson är rädd för yxmördare i lägenheten då kamerorna inte spelar in som han vill i HomeKit. Sist kommer Dennis med lite tråkiga nyheter som gör oss alla lite ledsna.

Missa inte att prenumerera på vår YouTube-kanal där vi kontinuerligt lägger ut recensioner och mindre tester.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd. Macradion har även en webbutik som ni kan besöka här!

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Går du och väntar på ett par nya AirPods eller vill ha högre bitrate på Apple Music? Då kanske det sker lite roliga saker den 18 maj.

Har du länge funderat på en rymdgrå Magic Mouse, Magic TrackPad eller Magic Keyboard så är det nog dags att slå till nu för de kommer sluta tillverkas.

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.