Rykte: Så här stor blir sensorpanelen på iPhone 13

Nytt år och nya möjligheter och fast vi inte ens vill börja tänka på hösten så stoppar inte det ryktena.

Det har dykt upp en bild på nätet idag som påstås vara skärmpanelerna till de kommande telefonerna i iPhone 13-serien. Som ni kan se på bilderna så är sensorpanelen som även i folkmun kallas flärp betydligt mindre än på nuvarande iPhone-modeller. Vi kan även se att samtalshögtalaren som idag sitter under flärpen nu sitter ovanför.

Det här är inte första ryktet om att flärpen skall bli mindre och även om detta rykte är falskt så är det åtminstone intressant hur det skulle kunna se ut.

Källa: MacRumors
Bild: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.