Rykte: Så här stor blir sensorpanelen på iPhone 13

Nytt år och nya möjligheter och fast vi inte ens vill börja tänka på hösten så stoppar inte det ryktena.

Det har dykt upp en bild på nätet idag som påstås vara skärmpanelerna till de kommande telefonerna i iPhone 13-serien. Som ni kan se på bilderna så är sensorpanelen som även i folkmun kallas flärp betydligt mindre än på nuvarande iPhone-modeller. Vi kan även se att samtalshögtalaren som idag sitter under flärpen nu sitter ovanför.

Det här är inte första ryktet om att flärpen skall bli mindre och även om detta rykte är falskt så är det åtminstone intressant hur det skulle kunna se ut.

Källa: MacRumors
Bild: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.

Ljudigenkänning är en av de senare hjälpmedelsfunktionerna till iPhone och den kan meddela om den hör allt från brandlarm till husdjur.

AirTags har hunnits testats i snart två veckor och internet har som sedvanligt försökt det mesta med den lilla trackern.

AirTag har inte ens funnits på marknaden i två veckor och nu har ett forskarteam lyckas ta kontroll över dess funktioner.

Vi pratar väder och vind samtidigt som vi löser brott med Netatmos snygga och välfungerande helhetssystem.