Fler tecken på en HomePod med skärm dyker upp till ytan

Det var igår som vi skrev om att Apple kan planera en HomePod med skärm och nu har fler tecken på att detta är på väg dykt upp.

Det är utvecklaren Steve Moser som har tagit sig en ordentlig titt på koden till senaste tvOS 14.5-betan. I den hittade Moser spår av ramverk för iMessage och FaceTime. Vad Apple har i görningen är ännu oklart men mycket tyder nu på att Apple faktiskt arbetar på att ta fram en HomePod med inbyggd skärm och kamera. Detta då HomePod bygger på samma grund som operativsystemet i Apple TV, det vill säga tvOS.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

HomePod och HomePod Mini kan redan idag använda sig av FaceTime Audio men ramverket som hittades nu urskiljer från det så det skall bli spännande att se vad de har i görningen. Vill ni läsa om de andra ryktena kring en HomePod med skärm så kan ni göra det här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.