Mark Gurman:

En HomePod med skärm kan vara på gång

Enligt Gurmans senaste skvaller kan vi mycket väl se en HomePod med skärm lanseras i framtiden.

Tillsammans med nyheten om att HomePod Mini ska innehålla sensorer för både temperatur och luftfuktighet avslöjade Mark Gurman att Apple verkar jobba på konkurrenter till både Googles Nest Hub och Amazons Echo Show. Nämligen högtalare med både skärmar och kameror.

Dessa skulle kunna vara nästa steg i Apples satsning på HomeKit där vi då skulle kunna ha en egen central för att styra allt men samtidigt vara både högtalare och kunna ta emot FaceTime-samtal med hjälp av en kamera. Hur Apple skulle förändra operativsystemet för denna enhet kan vi nog bara spekulera i men gissningsvis lär det kopieras en hel del från iPadOS.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
6 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.