Analys:

iPhone 12 kan slå försäljningsrekord

Enda sedan iPhone 6 dominerade marknaden med sina försäljningssiffror under 2014-2015 så har ingen iPhone lyckats ta rekordet från den modellen. Enligt denna analysen kan det hända under detta året.

iPhone 6 lanserades under hösten 2014 och släpptes för första gången i två storlekar som dessutom var ett rejält lyft från både originalets 3.5 tum och senare 4 tum med iPhone 5. Detta tillsammans med rundade kanter blev den världens snackis och försäljningssiffrorna nådde 231 miljoner exemplar under året 2015.

Det är just det här rekordet som nu Wedbush menar kan bli slaget under detta året då det pekas på både efterfrågan och produktionsordrar från Apple. Wedbush tror att iPhone 12 kan sälja närmare 250 miljoner exemplar vilket verkligen kan kallas en supercykel för iPhones om den nu skulle nå de siffrorna.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.