Analys:

iPhone 12 kan slå försäljningsrekord

Enda sedan iPhone 6 dominerade marknaden med sina försäljningssiffror under 2014-2015 så har ingen iPhone lyckats ta rekordet från den modellen. Enligt denna analysen kan det hända under detta året.

iPhone 6 lanserades under hösten 2014 och släpptes för första gången i två storlekar som dessutom var ett rejält lyft från både originalets 3.5 tum och senare 4 tum med iPhone 5. Detta tillsammans med rundade kanter blev den världens snackis och försäljningssiffrorna nådde 231 miljoner exemplar under året 2015.

Det är just det här rekordet som nu Wedbush menar kan bli slaget under detta året då det pekas på både efterfrågan och produktionsordrar från Apple. Wedbush tror att iPhone 12 kan sälja närmare 250 miljoner exemplar vilket verkligen kan kallas en supercykel för iPhones om den nu skulle nå de siffrorna.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.

Ljudigenkänning är en av de senare hjälpmedelsfunktionerna till iPhone och den kan meddela om den hör allt från brandlarm till husdjur.

AirTags har hunnits testats i snart två veckor och internet har som sedvanligt försökt det mesta med den lilla trackern.

AirTag har inte ens funnits på marknaden i två veckor och nu har ett forskarteam lyckas ta kontroll över dess funktioner.

Vi pratar väder och vind samtidigt som vi löser brott med Netatmos snygga och välfungerande helhetssystem.