Apple fortsätter städa upp bland iMac inför uppdatering

Apple fortsätter att avsluta kapitel i sitt sortiment när både HomePod och iMac Pro försvunnit och nu börjar konfigurationsmöjligheter minska också.

Under veckan som gått har Apple hunnit med att båda ta bort iMac Pro ur sortimentet och minskat på lagringsmöjligheter för den minsta modellen av iMac. Endast 256GB SSD och 1TB Fusion Drive finns tillgängligt att beställa till den som tidigare erbjöd även 512GB SSD och 1TB SSD. Rykten om att iMac kommer få sig ett ordentligt ansiktslyft har duggat allt tätare och troligtvis kommer Apple att lansera en ny modell med Apple Silicon inom det närmsta halvåret.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.