Mark Gurman:

iPad Pro med Thunderbolt i april och uppdaterad iPad Mini

Rykten om att Apple skulle ha ett event i mars har nu flyttats fram till april och senast ut är Mark Gurman som avslöjar att detta event kommer innehålla uppdaterade iPad Pro-modeller.

I sin artikel bekräftar även Gurman rykten om Mini-LED med bättre kontrast i den större modellen av iPad Pro och han lägger även till att den kommer få en uppdatering av chippet, som mer eller mindre blir en kopia av M1 men med namnet A14X.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Utöver den högre prestandan kommer även USB-C-porten gå över till Thunderbolt vilket kommer att öppna upp dörrar för bättre överföringshastigheter och anslutningar till skärmar och externa hårddiskar. Gurman skriver även att Apple tänker uppdatera iPad Mini med större skärm under året tillsammans med uppdatering av deras vanliga iPad-modell som enligt hans källor ska bli tunnare och lättare.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.