Rykte:

iPad Pro med Mini-LED kan släppas nästa månad

Även om AirPods 3 inte verkar släppas denna våren så fortsätter det ryktas om AirTags och en uppdatering av iPad Pro inom kort.

Rykten om en iPad Pro med Mini-LED fortsätter att spridas och senast ut är det Digitimes som enligt deras källor vet när den går in i massproduktion. Nämligen andra kvartalet vilket startar nästa månad och fortsätter tills juni. Nyligen dödades rykten om att Apple skulle lansera tredje generationens AirPods nästa vecka och något event ser det inte ut att bli.

Men Apple skulle kunna släppa ett pressmeddelande för nya produkter nästa vecka precis som de gjorde förra året. Enligt ryktena är det då den större modellen av iPad Pro med 12.9 tums skärm som skall få Mini-Led.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.

Är du trött på att behöva ladda upp dina hörlurar stup i kvarten? Det svenska företaget Urbanista kanske har lösningen.

Dagen D är snart här och snart är det återigen dags för Apple att hålla låda och visa upp nya produkter.

iPhone 12 Mini har rapporterats sälja sämre än sina övriga syskon och produktionen har till och med sagts stoppats till fördel för de med 6.1 tums skärm. Nu verkar det som att detta året blir det sista med en mindre iPhone.

SVT Play fick sig ett ordentligt lyft till Apple TV för ett tag sedan och snart blir appen ännu bättre.

Mini LED kan bli den stora nyheten på Apples event och tråkigt nog kan det också vara anledningen till att vi får vänta tills det släpps.