Ming-Chi Kuo:

AirPods 3 lanseras inte innan tredje kvartalet i år

Den pålitlige analytikern Ming-Chi Kuo sätter käppar i hjulet för alla som hoppats på senaste rykten om att AirPods 3 snart skall släppas.

För knappt en vecka sedan påstods det ha läckt bilder på en kommande generation av AirPods. Nämligen tredje i ordningen och det har ryktats ett tag att denna uppdatering av hörlurarna troligen skulle kunna ske nu i mars. Nu har Apple-analytikern Ming-Chi Kuo uttalat sig om vad han fått för uppgifter om när dessa ska se dagens ljus.

Enligt hans källor kommer hörlurarna inte gå in i massproduktion förens tredje kvartalet i år vilket alltså betyder att de inte verkar släppas tidigare än dess. Rykten om att Apple skall släppa något den 23 mars fortsätter att cirkulera men något event verkar det inte bli då inga inbjudningar har skickats ut i skrivande stund.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.

Är du trött på att behöva ladda upp dina hörlurar stup i kvarten? Det svenska företaget Urbanista kanske har lösningen.

Dagen D är snart här och snart är det återigen dags för Apple att hålla låda och visa upp nya produkter.

iPhone 12 Mini har rapporterats sälja sämre än sina övriga syskon och produktionen har till och med sagts stoppats till fördel för de med 6.1 tums skärm. Nu verkar det som att detta året blir det sista med en mindre iPhone.

SVT Play fick sig ett ordentligt lyft till Apple TV för ett tag sedan och snart blir appen ännu bättre.

Mini LED kan bli den stora nyheten på Apples event och tråkigt nog kan det också vara anledningen till att vi får vänta tills det släpps.