Vi säger adjö till sladdkaoset med hjälp av Satechi

Har du också problem med kabelkaoset hemma och letar efter en lösning? Vi med, så idag skall vi spana in lite nya produkter från Satechi.

Att ha det rent på skrivbordet är nog något som alla strävar efter och även kanske på golvet bredvid skrivbordet, sängen eller var ni nu laddar era prylar. Men verkligheten blir inte alltid så ren och fin och idag skall vi försöka råda bot på laddkaoset med hjälp av lite produkter från Satechi. Nedan kan ni se videon där vi packar upp, kopplar in och får se resultatet:

Satechi Dock5

Satechi Dock5 är en laddstation där vi kan låta våra iPhones och iPads vila tryggt på en bädd av silikon. Totalt kan vi ladda upp till fem enheter samtidigt och laddstationen kommer utrustad med två USB-C PD-portar på 20W, två USB-A-portar på 12W och en Qi-laddare på 10W. Vi valde att placera laddaren på vårt skrivbord och för att det inte skall hänga kablar överallt såg vi även till att skaffa så korta kablar som möjligt. Vi hittade tre olika varianter från Satechi som vi använde oss av som var på 25 centimeter.

Satechi Magnetic 2-in-1 Wireless Charging Stand

Är du bara ute efter en stilren laddare som klarar av att ladda upp din iPhone och ett par AirPods så kan denna vara värd att spana in. Tråkigt nog är den inte kompatibel med MagSafe men precis som en MagSafe-laddare fäster vi vår telefon med hjälp av magneter. Vi får ut en laddning på 7,5W och stödet går även att vinkla upp och ned. Då den sitter fast med magneter så kan vi även välja om telefonen skall vara i landskapsläge eller porträttläge vilket är lite trevligt. I botten av laddaren hittar vi en pianolackad plastyta där vi kan placera våra AirPods och den laddplattan ger oss 5W.

Sammanfattning

Satechi har tagit två riktigt bra produkter som både har sina separata syften, en för det stilrena skrivbordet och en annan för laddningshubb för hela familjens enheter. Priserna är även rimligt satta och Satechi Dock5 kostar från 649 kronor och Satechi Magnetic 2-in-1 Wireless Charging Stand kostar även den från 649 kronor.

➕ Fördelar

  • Två snygga produkter

  • Gör jobbet med bravur

  • Bra prissatt

➖ Nackdelar

  • Silikonmaterialet på Dock5 drar lätt till sig damm

  • Inte MagSafe på 2-i-1-laddaren

Recensionsexemplar från Lifestylestore.

Satechi Dock5
Från 649 kronor
Satechi Magnetic 2-in-1 Wireless Charing Stand
Från 649 kronor
Satechi USB-C till Lightning
Från 199 kronor
Satechi USB-A till Lightning
Från 199 kronor
Satechi USB-C till USB-C
Från 199 kronor

Skriven av Marcus Attefors

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.