Rykte:

Nya bilder på vad som påstås vara AirPods 3

Det har länge skvallrats om att AirPods ska få sig en uppdatering och meningar har skiljt sig lite om det blir gummiproppar eller inte. Senaste bilderna tyder på att de blir utan.

För bara ett par veckor sedan läckte en bild som påstods vara generation 3 av AirPods. Då beskrevs de som att de skulle ta sig an utseendet från storebror AirPods Pro och spekulationer kring gummiproppar var en del i skvallret.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

En läcka på Twitter visar dock upp en bild på de påstådda hörlurarna som tydligt visar att det inte ser ut som det finns utrymme för gummiproppar i fodralet. Andra rykten som går om hörlurarna är att fodralet ska hushålla mer batteri än tidigare generationer och med lite tur kan dessa lanseras senare i mars.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.