Rykte:

Apple ryktas hålla event den 23 mars

Två olika ryktesspridare på Twitter påstår att Apple kommer hålla låda den 23 mars och ska krocka med eventet för OnePlus 9.

Att Apple och OnePlus krockar med varann när det är dags att lansera nya produkter är ett återkommande fenomen. Redan 2018 flyttade OnePlus sitt event efter att Apples lanseringar skulle stjäla allt fokus ifrån dem. Nu har en läcka på Twitter som tidigare haft rätt om märkningen MagSafe på Apples nya laddare till iPhone 12-serien innan den lanserades sagt sitt om kommande eventet. Nämligen 23 mars vilket återigen krockar med OnePlus planer att lansera sin OnePlus 9 telefon.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Strax efter Tweetade även Jon Prosser siffrorna 23 vilket ytterligare styrker datumet för när Apples verkar hålla någon sorts event. Eftersom pandemin fortsätter härja över hela världen kan vi nog räkna med att det hålls online genom Apples hemsida och YouTube med förinspelat material om det inte bara blir ett pressmeddelande som det också skvallrats om.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.