Apple slutar sälja iMac Pro

iMac Pro lanserades 2017 och har sedan dess endast uppgraderats en gång och nu verkar det som att den rymdgråa datorn försvinner.

Det verkar som att iMac Pro försvinner från Apples sortiment då alla konfigurationsmöjligheter på datorn har försvunnit. Den enda modell som finns kvar på Apples hemsida är basmodellen för strax över 57 000 kronor med 3,0GHz Intel Xeon W-processor, 32GB EEC-minne och 1TB SSD.

Där står även texten Så länge lagret räcker vilket indikerar att Apple inte verkar fortsätta sälja datorn efter att den har tagit slut. Det har skvallrats ett tag om att en uppdatering av iMac kommer ske någon gång under närmaste halvåret men inget om att iMac Pro får sig en uppgradering vilket mycket väl kan betyda att den försvinner helt från Apples sortiment.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.