Snart kan vi följa våra hemleveranser från PostNord i realtid

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

Vi har sedan länge kunna följa våra hemleveranser via budfirmor som till exempel Budbee men hos PostNord har funktionen lyst med sin frånvaro. Nu ser det dock ut att bli ändring på det då Feber rapporterar att de har smyglanserat funktionen på vissa orter i vårt avlånga land. Det betyder att vi kommer följa våra hemleveranser i realtid. När paketet är på ingång så får vi ett SMS med en länk där vi kan se vart postbilen befinner sig.

Funktionen kommer till en början bli tillgänglig i 37 städer och vi tar tacksamt emot att de lanserar detta då det otroligt skönt att veta när budet faktiskt kommer.

Via Feber

Skriven av Marcus Attefors

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.