Sonos kommande högtalare läcker ut

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Högtalaren får namnet Sonos Roam och ser ut att bli bolagets minsta högtalare hittills. Precis som Sonos Move är Roam portabel och skall enligt The Verge vara utrustad med både stöd för WiFi och Bluetooth samt en batteritid på cirka 10 timmar. Den kommer fungera på samma sätt som Sonos Move där vi kan skicka musik till den via Bluetooth och när vi kommer hem hoppar den upp på samma nätverk som våra andra Sonos-högtalare. Något som sticker ut med Roam är att den skall vara helt vattentät vilket betyder att detta kan bli vår bästa vän i poolen, duschen eller badkaret.

Prislappen landar på 169 dollar och lansering sker enligt The Verge i april. Det skall bli spännande att se om denna även kan paras som bakre högtalare till Sonos Beam eller Sonos Arc men mer officiell information kommer nog inom kort.

Källa: The Verge

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.