Rykte:

En ny Apple Pencil dyker upp på Twitter

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

En osäker källa på Twitter la nyligen ut en bild på vad som ser ut som andra generationens Apple Pencil. Men tittar man närmre så är ytan glansig precis som första generationens penna istället för senaste matta designen. Även den utbytbara toppen på bilden ser annorlunda ut mot vad som finns tillgänglig just nu och är lite längre i formen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det har nyligen godkänts flera patent från Apple som rör deras penna och några av dessa idéer är Force Touch, olika tryck-kommandon på pennan och utbytbara toppar som förändrar användningsområden för pennan. En uppdatering av iPad Pro spås bli av inom en snar framtid och en ny penna skulle kunna lanseras i samband med det.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: PatentlyApple

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.

Är du trött på att behöva ladda upp dina hörlurar stup i kvarten? Det svenska företaget Urbanista kanske har lösningen.

Dagen D är snart här och snart är det återigen dags för Apple att hålla låda och visa upp nya produkter.

iPhone 12 Mini har rapporterats sälja sämre än sina övriga syskon och produktionen har till och med sagts stoppats till fördel för de med 6.1 tums skärm. Nu verkar det som att detta året blir det sista med en mindre iPhone.

SVT Play fick sig ett ordentligt lyft till Apple TV för ett tag sedan och snart blir appen ännu bättre.

Mini LED kan bli den stora nyheten på Apples event och tråkigt nog kan det också vara anledningen till att vi får vänta tills det släpps.