Rykte:

En ny Apple Pencil dyker upp på Twitter

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

En osäker källa på Twitter la nyligen ut en bild på vad som ser ut som andra generationens Apple Pencil. Men tittar man närmre så är ytan glansig precis som första generationens penna istället för senaste matta designen. Även den utbytbara toppen på bilden ser annorlunda ut mot vad som finns tillgänglig just nu och är lite längre i formen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det har nyligen godkänts flera patent från Apple som rör deras penna och några av dessa idéer är Force Touch, olika tryck-kommandon på pennan och utbytbara toppar som förändrar användningsområden för pennan. En uppdatering av iPad Pro spås bli av inom en snar framtid och en ny penna skulle kunna lanseras i samband med det.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: PatentlyApple

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.