Patent talar för återkomst av MagSafe

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.

En ny patentansökan från Apple visar flera typer av MagSafe-kontakter och portar för laddning av deras enheter. Ming-Chi Kuo dödade alla rykten om en övergång till USB-C för iPhone nyligen och detta skulle kunna vara det framtida alternativet. Likt MagSafe-kontakten som fanns på äldre generationer av MacBooks visar illustrationer hur kontakten fästs magnetiskt på plats på enheten som påminner om en iPhone.

Det har tidigare ryktats om en portlös iPhone i framtiden men om Apple skulle implementera denna lösning i alla sina uppladdningsbara enheter skulle vi kunna ha en kabel till alla våra prylar från Apple.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.