Twelve South lanserar HoverBar Duo

I dessa tider med hemmakontor och mycket röstsamtal så är det bra att ha en hållare till sin iPad och Twelve South har idag visat upp en från dem.

Hållaren heter HoverBar Duo och fungerar lika bra till iPhone som till iPad. Hållaren har en fot så den kan stå stadigt på bordet och sen en arm som går att vinkla efter önskemål. Vill man inte ha hållaren på en fot så ingår det även en klämma så den kan fästas fast på bord, tavellister och mycket annat. Eftersom att höjden går att justera så tänker vi att detta kan vara ett riktigt bra ställ att använda om man är flitig med Apples SideCar.

Någon svensk prislapp har vi inte hittat ännu men det amerikanska priset ligger på 79,99 dollar.

Uppdatering:

Lifestylestore säljer nu stället för 899 kronor.

Källa: Twelve South

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.