Rykte:

Ming-Chi Kuos spåkula sträcker sig till 2023 med både böjbar och fullskärms iPhone

Analytikern ger sig inte och även år 2023 får Kuos ryktesspridning med riktigt ambitiösa uttalanden.

Ming-Chi Kuo fortsätter sprida rykten om iPhone och de sträcker sig ända tills år 2023. Det året tror han att det finns möjlighet att Apple släpper sin första iPhone med böjbar skärm. Det beror helt enligt Kuo om Apple lyckats ta sig runt alla hinder för en masstillverkning av en sådan telefon tills dess.

Vi skrev tidigare om Kuos rykten för 2022 års Pro-modeller med kamerahål vilket han påstår kan försvinna helt året därpå för att förvandla Pro-modellerna till en fullskärmstelefon. Lyckas Apple med den svåra biten att få både Face ID, Touch ID och kamera under skärmen tills dess är det enligt honom 2023 vi får se detta. Ett minst sagt ambitiöst år för Apple om allt detta visar sig stämma.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.