Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Ming-Chi Kuos spåkula sträcker sig till 2023 med både böjbar och fullskärms iPhone

Analytikern ger sig inte och även år 2023 får Kuos ryktesspridning med riktigt ambitiösa uttalanden.

Ming-Chi Kuo fortsätter sprida rykten om iPhone och de sträcker sig ända tills år 2023. Det året tror han att det finns möjlighet att Apple släpper sin första iPhone med böjbar skärm. Det beror helt enligt Kuo om Apple lyckats ta sig runt alla hinder för en masstillverkning av en sådan telefon tills dess.

Vi skrev tidigare om Kuos rykten för 2022 års Pro-modeller med kamerahål vilket han påstår kan försvinna helt året därpå för att förvandla Pro-modellerna till en fullskärmstelefon. Lyckas Apple med den svåra biten att få både Face ID, Touch ID och kamera under skärmen tills dess är det enligt honom 2023 vi får se detta. Ett minst sagt ambitiöst år för Apple om allt detta visar sig stämma.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.