Rykte:

Kuo spår nästa års iPhone SE med 5G och iPhone 14 Pro med kamerahål

Det är långt kvar till 2022 men Ming-Chi Kuo verkar sig tro vad Apple kommer göra med sina iPhones det året.

Den kände analytikern Ming-Chi Kuo har släppt flera rykten baserad på hans kontakter hos leverantörer till Apple. Kuo spår att en uppdatering av budgetmodellen iPhone SE lanseras under första halvan av 2022 och att en av uppgraderingar ska vara 5G. Han tror inte Apple förändrar något på utsidan utan nuvarande design stannar kvar med samma prislapp.

När det kommer till iPhone 14 eller vad Apple väljer att kalla sina flaggskepp år 2022 så tror Kuo att Pro-modellerna blir utan flärp och gör en Samsung. iPhone 14 Pro anammar alltså ett kamerahål i skärmen istället för flärp. Hur detta skulle fungera med Face ID är fritt för spekulation. Ming-Chi Kuo spår att det är dessa modeller som kommer bli storsäljare det året.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.