Rykte:

Fler rykten talar för uppdatering av MacBook Pro-modeller i år

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Även Digitimes skriver nu att Apple planerar en uppdatering av båda MacBook Pro. Den mindre modellen kommer att få större skärm tack vare att skärmkanter krymper och kommer för första gången erbjudas med fjorton tums skärm. Även storebror kommer att få tunnare skärmkanter men kommer att stanna på sina sexton tum. Som tidigare rykten sagt kommer vi att återfå SD-läsare, HDMI-port och en ny variant av laddningsporten MagSafe.

Det återkommande men spännande är att båda modellerna kommer att få en ny skärmteknik i form av Mini-LED. Det skulle kunna betyda högre ljusstyrka och bättre kontrast. Digitimes hävdar att de nya skärmarna tillverkas exklusivt av Radiant Opto-Electronics. Rykten om fortsätter peka mot att dessa kan lanseras under andra halvan av detta året och skulle antagligen få en uppdatering av Apple Silicon samtidigt.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.