Apple: Det kommer inte komma någon gratisvariant av Apple Music

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Apples publiceringschef för Apple Music, Elena Segal har berättat att Apple förmodligen aldrig kommer erbjuda ett gratisalternativ för Apple Music. Anledningen är kort och gott att de inte kan se någon ekonomisk vinning i det samt att de är emot reklamfinansierade tjänster. I sitt uttalande säger Elena:

"We don’t think that an ad-supported service can generate enough revenue to support a healthy overall ecosystem. And it would also really go against our fundamental values on privacy."

Så Apple har med andra ord inga planer på ett reklamfinansierat alternativ av Apple Music så där får Spotify stå själva, däremot är frågan om Apple kommer att kontra med ett lossless-abonnemang som Spotify annonserade för ett par dagar sedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.