Rykte:

En 15 tums MacBook Air kan släppas i framtiden

En helt ny storlek för MacBook Air kan ligga på ritbordet hos Apple men det verkar inte som att det blir av under kommande uppdatering.

Bloombergs Mark Gurman skrev nyligen om att Apple har haft en MacBook Air med femton tums skärm i åtanke. Dessutom att en uppdatering av den kända datorn kan ske där skärmkanter kommer att krympa tillsammans med hela den bärbara datorn. Den ryktas även få en ny typ av MagSafe-port och kan släppas så tidigt som under andra halvan av året eller våren 2022.

Just den generationens MacBook Air kommer dock att behålla skärmstorleken 13,3 tum som varit det största man kunnat få med modellen. Det Gurman skriver är att Apple har planerat en MacBook Air med femton tums skärm men att den inte kommer släppas under denna uppdatering. Det är åtminstone en gnutta hopp för alla som hoppas på en större MacBook Air i framtiden.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.