Apple TV+ släpper video på vad vi kan se fram emot

Apple TV+ känns än så länge som den streamingtjänst med minst material men senaste videon visar ändå att det finns en hel del att titta på de närmsta månaderna.

Apple TV+ slår på stora trumman när de visar upp klipp från streamingtjänstens serier och filmer. Dessutom visar de upp lite från kommande och det ser ut som att nästan alla serier förnyats för en andra säsong däribland Mythic Quest som drar igång i maj och nyligen har det avslöjats att säsong två av uppskattade Ted Lasso släpps till sommaren. Det verkar även bli en hel del film och först ut blir filmen Cherry som släpps 12 mars.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.