Rykte:

Läckta bilder påstås vara AirPods 3

För alla som väntar in nästa version av AirPods så har nu bilder dykt upp som påstås vara de kommande hörlurarna.

Den tredje och kommande generationen av AirPods har länge påståtts kopiera designen från nuvarande AirPods Pro. Nu har 52audio läckt vad dom påstår är bilder på just dessa hörlurar. Enligt ryktena ska laddningsfodralet bli nån millimeter mindre och till skillnad från AirPods Pro kommer dessa sakna brusreducering.

De sägs fortsätta ha fem timmars speltid, behålla prislappen och den enda nya funktionen förutom designen ska vara Spatial Audio eller rumsligt ljud som endast funnits till AirPods Pro och AirPods Max. Många rykten säger att dessa kan släppas i mars tillsammans med AirTags och en uppdatering av iPad Pro.

Uppdatering: Översta konceptbilden är baserad på rykten och den andra är den bilden som sägs vara kommande AirPods 3. På bilden saknas öronkuddar vilket förvirrar om de faktiskt blir så eller inte.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
7 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.