Rykte:

Läckta bilder påstås vara AirPods 3

För alla som väntar in nästa version av AirPods så har nu bilder dykt upp som påstås vara de kommande hörlurarna.

Den tredje och kommande generationen av AirPods har länge påståtts kopiera designen från nuvarande AirPods Pro. Nu har 52audio läckt vad dom påstår är bilder på just dessa hörlurar. Enligt ryktena ska laddningsfodralet bli nån millimeter mindre och till skillnad från AirPods Pro kommer dessa sakna brusreducering.

De sägs fortsätta ha fem timmars speltid, behålla prislappen och den enda nya funktionen förutom designen ska vara Spatial Audio eller rumsligt ljud som endast funnits till AirPods Pro och AirPods Max. Många rykten säger att dessa kan släppas i mars tillsammans med AirTags och en uppdatering av iPad Pro.

Uppdatering: Översta konceptbilden är baserad på rykten och den andra är den bilden som sägs vara kommande AirPods 3. På bilden saknas öronkuddar vilket förvirrar om de faktiskt blir så eller inte.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
7 svar

Analytikern ger sig inte och även år 2023 får Kuos ryktesspridning med riktigt ambitiösa uttalanden.

Tycker du att 512 GB är lite för lite utrymme i din iPhone så kan räddningen kanske komma i höst.

iPadOS 14 lanserades i höstas och det bjöd på en rad nya funktioner men än finns det förbättringspotential.

Om årets telefoner från Apple vågar ta det olycksbådande namnet iPhone 13 eller inte får vi se men Kuo går ut med allt han tror sig veta om modellerna.

Det är långt kvar till 2022 men Ming-Chi Kuo verkar sig tro vad Apple kommer göra med sina iPhones det året.

Att köpa till ett tangentbordsfodral till sin iPad börjar bli en självklarhet och vi har fått testa ZAGGs senaste tillskott på marknaden.