Säsong två av "For All Mankind" har premiär idag

Har du som undertecknad gått och längtat efter säsong två av den härliga rymdserien For All Mankind så kan du idag avnjuta första avsnittet av säsong två.

Månracet fortsätter i den fiktiva serien For All Mankind där vi bland ser den svenska skådespelaren Joel Kinnaman. Serien var en av de första att lanseras på Apples egna streamingtjänst Apple TV+ och i säsong två ser det ut som vi kommer få kalla kriget i rymden. Första avsnittet kommer dyka upp på Apple TV+ idag och ett nytt avsnitt släpps varje fredag.

Skriven av Marcus Attefors

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.