Epic Games lämnar in formellt klagomål mot Apple i EU

Epic Games fortsätter att ge sig på Apple efter att nyligen förlorat chansen till förändring i North Dakota.

I klagomålet hävdar Epic Games att Apple bryter mot EU:s konkurrenslagstiftning. Epic Games och Apple närmar sig rättegång i USA sedan de båda hamnade i oense i somras kring App Stores regler. Nu har alltså ett formellt klagomål lämnats in i EU där Epic Games hävdar att Apple använder sig av regler för att främja sig själva och blockera konkurrensen. I klagomålet finns inte Google med utan det riktas helt och hållet mot Apple och deras App Store.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.