Epic Games lämnar in formellt klagomål mot Apple i EU

Epic Games fortsätter att ge sig på Apple efter att nyligen förlorat chansen till förändring i North Dakota.

I klagomålet hävdar Epic Games att Apple bryter mot EU:s konkurrenslagstiftning. Epic Games och Apple närmar sig rättegång i USA sedan de båda hamnade i oense i somras kring App Stores regler. Nu har alltså ett formellt klagomål lämnats in i EU där Epic Games hävdar att Apple använder sig av regler för att främja sig själva och blockera konkurrensen. I klagomålet finns inte Google med utan det riktas helt och hållet mot Apple och deras App Store.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.