Förslag i delstaten North Dakota röstades ner

App Fairness tillsammans med Epic Games som låg bakom förslaget i North Dakota som skulle tvinga Apple att öppna för alternativ till App Store har röstats ner. Men det verkar inte som att det blir sista försöket.

Förslaget om att tvinga Apple och även Google att ha alternativ till App Store med annat betalningssystem har röstats ner. Med andra ord misslyckades App Fairness tillsammans med Epic Games att vinna delstatens godkännande. Men det verkar inte som att de kommer ge upp än utan nya skvaller har dykt upp som talar för att de tänker försöka i både Arizona och Georgia härnäst.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.