Förslag i delstaten North Dakota röstades ner

App Fairness tillsammans med Epic Games som låg bakom förslaget i North Dakota som skulle tvinga Apple att öppna för alternativ till App Store har röstats ner. Men det verkar inte som att det blir sista försöket.

Förslaget om att tvinga Apple och även Google att ha alternativ till App Store med annat betalningssystem har röstats ner. Med andra ord misslyckades App Fairness tillsammans med Epic Games att vinna delstatens godkännande. Men det verkar inte som att de kommer ge upp än utan nya skvaller har dykt upp som talar för att de tänker försöka i både Arizona och Georgia härnäst.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.