Brydge senaste tangentbord får inom kort stöd för gesterna i iPadOS

Den populära tangentbordstillverkaren Brydge kommer inom kort göra deras Brydge Pro+ lite bättre.

I november förra året recenserade vi nya Brydge Pro+ till iPad Pro och på det stora hela gillade vi tangentbordet. Men det var en sak som vi var besvikna över och det var att tangentbordets trackpad inte hade stöd för iPadOS nya gester. Detta kommer inom kort lösas i form av en firmware-uppdatering.

På Brydge hemsida framgår det även att iOS 14.5 är ett krav för den nya uppdateringen och att den kommer komma i april. Är du sugen på att läsa vår recension av Brydge Pro+ kan du göra det här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.