Microsoft har lanserat sin nya Office-app på iPad

Microsoft lanserade igår sin nya Office-app till iPad och den ser ut att vara ett trevligt lyft för alla som använder Office-programmen.

Den nya appen kombinerar Word, Excel och PowerPoint i en och samma app och är nu helt optimerad för iPad. Vi har testat appen sedan den lanserades igår och det är helt klart skönt att ha alla program samlade under ett tak. I appen kan vi nu skapa PDF-dokument, signera PDF-dokument, konvertera PDF till Word, extrahera text från bilder och mycket mer.

I appen finns även fullt stöd för mus och trackpad, antingen via Apples egna tangentbord eller om du kopplar in något externt. Är du sugen på att ladda ned appen och testa går det att göra på App Store.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.