Microsoft har lanserat sin nya Office-app på iPad

Microsoft lanserade igår sin nya Office-app till iPad och den ser ut att vara ett trevligt lyft för alla som använder Office-programmen.

Den nya appen kombinerar Word, Excel och PowerPoint i en och samma app och är nu helt optimerad för iPad. Vi har testat appen sedan den lanserades igår och det är helt klart skönt att ha alla program samlade under ett tak. I appen kan vi nu skapa PDF-dokument, signera PDF-dokument, konvertera PDF till Word, extrahera text från bilder och mycket mer.

I appen finns även fullt stöd för mus och trackpad, antingen via Apples egna tangentbord eller om du kopplar in något externt. Är du sugen på att ladda ned appen och testa går det att göra på App Store.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.