Senaste betan av iOS 14.5 bjuder på över 200 nya emojis

Om du är galen i emojis så kommer du ha att göra när iOS 14.5 släpps till de stora massorna.

Igår släppte Apple beta två av iOS 14.5 till utvecklare och i uppdateringen bjuds det bland annat på över 200 nya emojis. Bland de nya hittar vi ett uppdaterat utseende för hörlurarna som nu är mer lika AirPods Max, vi har en ny spruta och vill du se samtliga nya så går det att göra här.

I betan rapporterar flera användare som har problem med att skärmen har varit lite smågrön i tonerna nu är löst. Det hintas även om ett batteripack till iPhone i koden till nya betan men exakt vad det rör sig om är ännu oklart och det står:

"To improve charging efficiency and maximize available battery life, the battery pack will keep your phone charged at around 90%."

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.