Senaste betan av iOS 14.5 bjuder på över 200 nya emojis

Om du är galen i emojis så kommer du ha att göra när iOS 14.5 släpps till de stora massorna.

Igår släppte Apple beta två av iOS 14.5 till utvecklare och i uppdateringen bjuds det bland annat på över 200 nya emojis. Bland de nya hittar vi ett uppdaterat utseende för hörlurarna som nu är mer lika AirPods Max, vi har en ny spruta och vill du se samtliga nya så går det att göra här.

I betan rapporterar flera användare som har problem med att skärmen har varit lite smågrön i tonerna nu är löst. Det hintas även om ett batteripack till iPhone i koden till nya betan men exakt vad det rör sig om är ännu oklart och det står:

"To improve charging efficiency and maximize available battery life, the battery pack will keep your phone charged at around 90%."

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.