Microsoft börjar testa webbversion av xCloud

Vi var många som blev besvikna när vi insåg att xCloud inte kommer att lanseras som app på iOS- och iPadOS-enheter men nu kan en webbversion vara på ingång.

På grund av Apples riktlinjer i App Store så ser det mörkt ut för xCloud som renodlad app till iOS- och iPad-enheter. Men sidan The Verge rapporterar att Microsoft internt håller på att testa en webbaserad version av speltjänsten. Med ett xCloud-abonnemang kan användare spela sina favoritspel direkt från molnet på sin dator, surfplatta och iPad och har vi tur kanske detta i framtiden kommer att gå att göra direkt via Safari.

Om Microsoft får till det så betyder det att de kan kringgå App Store helt och således kan vi som har en iPhone eller iPad avnjuta spelbiblioteket som xCloud kommer att erbjuda. Tjänsten förväntas lanseras någon gång i vår och om det även kommer en webbaserad version då återstår att se.

Via The Verge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.