EasyPark hittar in i Apple CarPlay

Är du less på att behöva ta upp telefonen i bilen varje gång du skall betala för parkeringen? Har du Apple CarPlay så har det nu blivit lite enklare.

Easypark meddelar idag att de kommer att lansera en app till Apple CarPlay som kommer fungera runt om i Europa. När appen väl har lanserats så kommer vi kunna betala för parkering direkt via bilen istället för att gå ut och använda kontokortet eller appen i telefonen. Det skall även gå att betala för laddningen i ens elbil via appen på utvalda stationer. I sitt pressmeddelande säger Johan Birgersson:

"You can drive from the north of Scandinavia to the south of Italy and Spain and use EasyPark in Apple CarPlay all along the way. That is completely unique."

Appen kommer lanseras inom kort och i vår Facebook-grupp Applebubblan skrev en medlem att den laseras redan nästa vecka.

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
13 svar

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.