EasyPark hittar in i Apple CarPlay

Är du less på att behöva ta upp telefonen i bilen varje gång du skall betala för parkeringen? Har du Apple CarPlay så har det nu blivit lite enklare.

Easypark meddelar idag att de kommer att lansera en app till Apple CarPlay som kommer fungera runt om i Europa. När appen väl har lanserats så kommer vi kunna betala för parkering direkt via bilen istället för att gå ut och använda kontokortet eller appen i telefonen. Det skall även gå att betala för laddningen i ens elbil via appen på utvalda stationer. I sitt pressmeddelande säger Johan Birgersson:

"You can drive from the north of Scandinavia to the south of Italy and Spain and use EasyPark in Apple CarPlay all along the way. That is completely unique."

Appen kommer lanseras inom kort och i vår Facebook-grupp Applebubblan skrev en medlem att den laseras redan nästa vecka.

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.