Rykte:

iPhone 13 får 120Hz och Always-On

Det är februari och jakten på senaste rykten kring nästa iPhone börjar dra igång på riktigt. Det verkar som att allt som inte kom med iPhone 12 spikas till årets modeller.

Youtubern EverythingApplePro avslöjar vilka rykten han har hört från sina källor kring nästa iPhone och det mesta har vi hört tidigare. Enligt honom kommer äntligen 120Hz till Apples telefon och gör den lika snabb som iPad Pro. Utöver det kommer LTPO-tekniken till iPhone-skärmen som möjliggör Always-On precis som med Apple Watch som uppdateras med en bildruta i sekunden för minimal energiförbrukning.

Dock så hävdas det att det finns minimal justering av vad som visas under Always-On med klocka och batteri som central användning tillsammans med notiser. Andra detaljer som nämns är att den svarta färgen förbättras och blir mer greppvänlig på Pro-modellerna.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
29 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.